AMPLIEM FINS AL DIMARTS 5 LES INSCRIPCIONS DE LA 28A CURSA POPULAR VILA DE SANT BOI

0
430

El proper diumenge 10 de març tindrà lloc a Sant Boi la 28a Cursa Popular, una prova que es celebra tradicionalment una setmana abans de la Zurich Marató de Barcelona i amb la que molts/es atletes aprofiteu per fer els últims quilòmetres abans de la Marató. Enguany tornarem a passar per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fruit de la col·laboració entre el Club Atletisme Sant Boi, que donarà 2€ de la inscripció de cada corredor inscrit, i aquesta institució. Pel que fa a l’obsequi de participació, cada corredor/a rebrà de record una tovallola per a la dutxa amb l’estampació de la cursa a més de la bossa d’obsequis gentilesa dels col·laboradors de la prova.| El recorregut es conserva pràcticament com el de l’edició anterior, només canvia un carrer, així s’elimina el doblatge al km 9 que es feia l’any passat. Com a novetat a la zona de sortida i arribada, hi haurà un DJ punxant la millor música dance en directe, gentilesa de l’emissora oficial de la cursa, Maxima FM. Si encara no heu realitzat la vostra inscripció podeu fer-ho fins al dimarts 5 a les 23.59h. Els dorsals s’entregaran a partir de dimecres per la tarda en els horaris indicats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.