Adrià Garcia i Hasna Bahom s’imposen a la Mitja Montornès i es proclamen campions de Catalunya

0
385

Es superen els inscrits de la darrera edició, arribant als 5300 (entre Mitja i 5km) amb nou rècord d’inscrits.
· Gran paper dels atletes catalans, que ocupen quatre de les 6 primeres posicions, tant en homes com en dones.
· El Club Atletisme Montornès, guanyador per equips
Aquest matí ha tingut lloc la 20ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb 4000 inscrits a la Mitja i 1300 a la Cursa de 5km. La victòria en dones ha estat, novament, per Hasna Bahom (C.A.La Sansi) amb un temps de 1:09:19. El guanyador absolut ha estat l’atleta independent Adrià Garcia, que ha arribat a la meta en 1:06:07. Tots dos s’han proclamat Campions de Catalunya de Mitja Marató, títol que es decidia enguany a la Mitja de Montornès. El pòdium femení l’han completat Ouaffa Hamani (C.A.La Sansi) i Carmen Auñon (U.Colomenca d’Atletisme). En homes, el segon classificat ha estat Samir Ait Bouychamane (Universidad País Vasco) i el tercer Marc Roig (C.A.Laietania). Els guanyadors per equips masculins i femenins han estat l’Atletisme Montornès i el C.A.La Sansi, respectivament.| S’ha arribat als 5300 inscrits entre les dues curses, establint un nou rècord de participació. La cursa s’ha desenvolupat sense incidents i ha permès gaudir d’una excel·lent matinal per la zona del Baix Vallès, entre la vall del Mogent i la Serralada Litoral. L’organització ha comptat amb un dispositiu de més de 400 persones, entre policies locals, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i voluntaris d’organització que han posat a disposició dels atletes un seguit de serveis: llar d’infants, guarda-robes, massatges, cronometratge per xip, avituallaments d’aigua i begudes isotòniques, vestidors, dutxes, àmplies zones d’estacionament… i el gran lot de productes de Henkel i regals de CocaCola. Tots els inscrits sumen a la solidaritat: per cada inscrit, i gràcies també a Henkel, l’organització destina 0,50 euros a programes sociosanitaris de Creu Roja Granollers. Dissabte a la tarda va tenir lloc la Mini Solidària, amb la participació de 500 nens i nenes de 3 a 13 anys. Tota la recaptació de la Mini es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. També dissabte, van tenir lloc les visites guiades al jaciment romà (segle I) de Mons Observans, a cavall entre Montornès i Montmeló, i la mostra de comerç a Montornès del Vallès. S’ha completat així un cap de setmana ple d’activitats esportives i culturals per tal de promocionar els hàbits de vida saludable, l’esport i el territori entre la població. L’organització ja treballa en l’edició del 2014, amb data prevista el 09 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.