ÚLTIMS DIES PER UN SOMNI

0
426

El proper diumenge 3 de març, finalitzarà el procés per inscriure’s a la Zurich Marató de Barcelona. A dues setmanes per a la celebració de la cursa, ja sou milers els participants que prendreu la sortida de la cursa el proper 17 de març.| Aquells que ja heu formalitzat la vostra inscripció, encareu el tram final dels vostres entrenaments, que culminaran el diumenge 17 de març amb la vostra participació a la Zurich Marató de Barcelona. Recordeu que la sortida serà al Passeig Mª Cristina a partir de les 8.30h. Prèviament, al llarg del divendres 15 i dissabte 16 de març, haureu de passar a recollir el vostre dorsal, xip i bossa del corredor per l’ExpoSport (Palau nº 6 de Fira de Barcelona a Montjuïc). Serà en aquest recinte, a l’ExpoSport, on podreu visitar la fira de running, trail i triatló més important de l’Estat. Així mateix, hi haurà un espai on s’hi oferirà un cicle de conferències, els horaris i temàtica de les mateixes les podreu consultar els dies anteriors a l’obertura de la fira, a la web de la Zurich Marató de Barcelona i a la mateixa ExpoSport. Si esteu interessats en participar a la Breakfast Run, la cursa popular de poc més de 4 quilòmetres que es realitza el dissabte 16 de març a partir de les 9.30h, podreu recollir gratuïtament els vostres dorsals a la mateixa fira. El concurs de fotografia de la Zurich Marató de Barcelona ja està en marxa. Esperem les fotografies dels vostres entrenaments per a la cursa, un viatge a Paris per a dues persones us està esperant! Una càmera compacta digital i un lot de productes esportius, seran els premis per al segon i tercer classificat respectivament. Comencem el compte enrere, ànims en els últims entrenaments, la Zurich Marató de Barcelona 2013 ja és aquí!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.