PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS A GRANOLLERS

0
372

Aquest dilluns 25 de febrer, a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Granollers, s’ha presentat el la 95a. edició del Campionat d’Espanya de Cros, que se celebrarà el proper 10 de març a la capital del Vallès Oriental. L’acte ha estat presentat per Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Joan Villuendas, com a vicepresident de la Real Federación Española de Atletismo i president de la Federació Catalana, Pere García de los Riscos, regidor d’Esports i Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers.| Aquest campionat aplegarà uns 1.200 atletes que lluitaran pel títol estatal individual i per comunitats autonòmiques en les categories absolut, promesa, júnior i veterans. Es realitzarà en el circuit clàssic de Granollers, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme i que discorrerà pel passeig Fluvial i el parc del Congost de Granollers. El campionat d’Espanya de Cros torna a Catalunya desprès de 34 anys, ja que l’última edició va ser l’any 1.979 que es va disputar a Vic. Per a la ciutat de Granollers, aquesta serà la segona ocasió, ja que també es va disputar l’any 1.972. S’espera la participació dels millors atletes catalans i espanyols. De Granollers sortirà l’equip espanyol que participarà en el Campionat del Món que se celebrarà a Bydgoscz, Polònia, a finals de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.