Menys d’un mes queda per el tret de sortida de la 6ena Cursa de Muntanya de Manresa.

0
519

Sota l’organització de Club GIMBE i Club Atlètic Manresa, es disputarà el proper diumenge 24 de març aquesta sisena edició, amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost. Ja es poden formalitzar les inscripcions, quedant limitada la participació a 500 corredors. Aquestes es poden fer presencials a diferents establiments comercials de material esportiu de la ciutat, així com via “online” a: www.cursacollbaix.cat.| Ja hi ha confirmada la participació del santfeliuenc JUST SOCIATS (New Balance), fidel a la cursa sempre que pot, tot i que la setmana abans haurà pres part en la Marathon de . El recorregut de la cursa es similar al d’anteriors edicions, tot i que s’ha escursat un xic la distància per ser mes asequible a tothom, amb un total de 14,7 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, mantenint aixó si el haver de passar per el cim del Collbaix. De nou s’espera que la carena del Collbaix s’ompli d’atletes corrent en ella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.