SOLIDARIS EN MOMENTS DIFÍCILS

0
397

La catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa aporta 625 kg d’aliments destinats al Rebost per ser distribuïts entre les persones més necessitades. Aquesta recaptació, obtinguda de l’aportació dels participants i organitzadors de la cursa, ha estat recollida per Creu Roja per fer la seva distribució.
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) celebra la resposta obtinguda de la iniciativa de crear un banc d’aliments per ser distribuït entre les persones més necessitades.| L’actual situació econòmica per la qual travessant moltes persones , va provocar que els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles, proves celebrades recentment, tragués la seva faceta més solidària envers a la crisi que afecta a nombroses famílies. Iniciatives com la inscripció per a persones en situació d’atur, aplicant preus especials, o la col·laboració en crear un banc d’aliments, entre altres, han estat presents en aquesta catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa. La realitat social, amb les retallades i l’augment important de l’atur, ha portat a l’empobriment de moltes famílies que s’han vist obligades a recorre als Serveis Socials per poder garantir les seves necessitats bàsiques com és la mínima alimentació. La xifra d’usuaris que recorre al Banc d’Aliments en la nostra ciutat, Terrassa, ha crescut de forma important els darrers anys, i les perspectives de futur, ara per ara, no son gaire optimistes. Conscients d’aquesta situació, els participants i organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles també van voler participar i col·laborar amb el Banc d’Aliments. L’AEMMT va fer una crida als participants perquè en el moment de la recollida dels seus dorsals i el mateix dia de la celebració de les curses, aportessin aliments. La resposta va ser important i, finalment, es va recaptar una xifra important d’aliments, aproximadament 625 kg que es van entregar a Creu Roja per la seva distribució. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agraïr a totes les persones la seva important aportació en uns moments en que qualsevol ajut és important. Esport, societat, solidaritat defineixen la catorzena edició de la Mitja Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.