LA MARATEST DE BADALONA ES CONSOLIDA EN LA SEVA SEGONA EDICIÓ

0
424

La segona edició de la Maratest de Badalona ha estat tot un èxit participatiu. Més de 3.300 participants han ocupat els carrers de Badalona i Montgat en el matí d’aquest diumenge per gaudir d’una carrera-entrenament per a les properes maratons, entre elles les de Barcelona i Roma. Els guanyadors de la prova de 30 quilòmetres han estat Bernat Monter (Unió Atlètica Terrassa) i Degitu Jebesa, mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, han estat David Guiamet (Slop.cat Sabadell) i Jessica Bonet (Run4you).| L’ambient festiu ha predominat en una jornada en la qual els atletes, malgrat el fred de primer hora, han pogut fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius en marató o en mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit molt atractiu. D’aquesta manera, s’han vist nombrosos grupets de corredors que han realitzat junts la carrera, especialment al voltant de les sis llebres que han marcat els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h y 4:00h. El primer classificat de la prova masculina dels 15km, David Guiamet (50:48), ha arribat a meta de la mà del segon classificat, Sergio Enríquez del Pratenc AA. El tercer classificat ha estat l’atleta dels Amics Atletisme Andorra amb un temps de 51:23. Als 30 km, Bernat Monter ha arribat destacat fent un temps de 1:45:12. L’han seguit Hassane Jaouadi (1:52:21) i Ernest Sans (1:53:24). A la prova femenina de 30 km, Degitu Jebesa ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de 2:00.06, seguida de Paula Salgado del C.A. Sant Celoni (2:05:35) i d’Elena Hidalgo de la Unió Atlètica Ripollet (2:07:02). Jessica Bonet del Run4you (1:01:55), Ana Belén Garcia del C.A. Granollers (1:01:59) i Encarna Viñas del Girona Costa Brava (1:07:50) han ocupat les tres primeres posicions a la cursa de 15 km. Els organitzadors volen agrair als sponsors, als diferents col·lectius de voluntaris i als efectius de Guàrdia Urbana de Badalona i Montgat que han fet possible que la Maratest de Badalona 2013 hagi estat tot un èxit. També reconèixer el bon tracte rebut per part dels ciutadans de Badalona i Montgat que han sortit al carrer a animar als esportistes en nombrosos trams del recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.