La primera cursa de l’any a Barcelona

0
297

El 19 de gener de 2014 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 36a edició de la Cursa Atlètica Barri Sant Antoni, dins la festa Major del barri. Es tracta d’una de les curses atlètiques més reconegudes i populars. Enguany, aquesta nova edició arriba amb més força que mai. I és que l’objectiu és arribar als 4.000 participants, i així continuar amb la línia ascendent i exitosa de participació que ha tingut aquesta cursa des del primer dia. Per aquest motiu, des d’aquí, us animem a apuntar-vos en aquesta imprescindible prova esportiva barcelonina oberta a la participació de tothom.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.