Presentació de la 95 edició del Campionat d’Espanya de Camp a Través que es correrà a Granollers

0
322

Aquest cros aplegarà uns 1.200 atletes de seleccions autonòmiques
El proper dilluns dia 25 de febrer, a les vuit del vespre, i a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Granollers tindrà lloc la presentació de la 95a. edició del Campionat d’Espanya de Camp a Través, que organitza la Real Federación Española de Atletismo, la Federació Catalana d’Atletisme, el Club Atlètic Granollers i l’Ajuntament de Granollers, i que es disputarà el diumenge 10 de març en un circuit amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme i que discorrerà pel passeig Fluvial i el parc del Congost de Granollers. | Aquest Campionat de cros es disputa en les categories júnior, promeses, sènior i veterans, tant masculí com femení, i reunirà uns 1.200 atletes. Presentaran la prova Joan Villuendas, vicepresident de la Real Federación Española de Atletismo i president de la Federació Catalana; Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers; Pere García de los Riscos, regidor d’Esports, i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.