Presentació de la 95 edició del Campionat d’Espanya de Camp a Través que es correrà a Granollers

0
499

Aquest cros aplegarà uns 1.200 atletes de seleccions autonòmiques
El proper dilluns dia 25 de febrer, a les vuit del vespre, i a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Granollers tindrà lloc la presentació de la 95a. edició del Campionat d’Espanya de Camp a Través, que organitza la Real Federación Española de Atletismo, la Federació Catalana d’Atletisme, el Club Atlètic Granollers i l’Ajuntament de Granollers, i que es disputarà el diumenge 10 de març en un circuit amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme i que discorrerà pel passeig Fluvial i el parc del Congost de Granollers. | Aquest Campionat de cros es disputa en les categories júnior, promeses, sènior i veterans, tant masculí com femení, i reunirà uns 1.200 atletes. Presentaran la prova Joan Villuendas, vicepresident de la Real Federación Española de Atletismo i president de la Federació Catalana; Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers; Pere García de los Riscos, regidor d’Esports, i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.