CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
360

El proper dissabte 23 de febrer, se celebrarà la vint-i-vuitena edició del Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell. Prop de tres centenars d’atletes catalans participaran en aquest autonòmic.| Podem destacar la presència de Javier Delgado (FCB.) als 200 m, Diego Alarcón (Cornellà At.) als 400 m, Mateo de Dalmases (Cornellà At.) als 1.500 m, Gerard Mateu Porras (FCB) inscrit als 60 m tanques i en triple salt, Guillem Arderius (CA Castellar) en salt d’alçada, Aleix Pi (AAC) i Noel del Cerro (AAC) en salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en llargada, Jaume Roca (FCB) en triple salt i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de pes. En noies, cal destacar la participació de Ingrid Andrés Bocanegra (CA Mollet), inscrita en 60 m i 200 metres, Sara Dorda (CA Lluïssos M) i Blanca Rius (CM Sant Cugat) als 800 m, Emília del Hoyo (Av. Manresa) als 60 m tanques i llargada, Aintzane Castarlenas (ISS-L’H) en perxa i Mar Vico (FCB) en llargada.La jornada atlètica començarà a les 11,00 h en la jornada matinal i a les 16.30 hores la jornada de tarda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.