LA MARATEST DE BADALONA 2013 SUPERA ELS 3.200 INSCRITS

0
431

En tan sols dos anys de vida, la Maratest de Badalona s’ha convertit en la prova de referència per als atletes que estan preparant una marató a final d’hivern. El tiratge llarg de 30 quilòmetres que tindrà lloc pels carrers de Badalona i Montgat diumenge que ve 24 ha superat ja la barrera dels 3.200 atletes que han formalitzat a través de la pàgina web www.maratest.com la seva inscripció, que es tanca la nit del dimecres 20 de febrer a les 23:59h.| La segona edició de la Maratest, organitzada per Gaudium Sports amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat i Marina Badalona, ha superat amb escreix els 2.100 corredors que van prendre part a la prova l’any passat. Dels inscrits fins avui, un 65,39% estan apuntats a la distància de 30km, pensada per aquells que estan preparant la Zurich Marató de Barcelona o la Maratona di Roma del 17 de març, mentre que el 34,61% restant ho farà a la carrera de 15km, ideal per a aquells habituals de les proves de 10km que desitgen trobar una distància intermèdia abans de donar el salt a la mitja marató. La carrera arrencarà diumenge que ve 24 de febrer a les 9:00h en l’Avinguda Alfons XIII de Badalona, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, el centre neuràlgic de la competició. La Maratest de Badalona tindrà avituallaments i cronometratge cada 5 quilòmetres i comptarà amb una sèrie d’atletes de l’associació Corredors.cat que marcaran sis ritmes objectiu de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h. Les inscripcions per a la Maratest 2013 poden fer-se fins a la nit del dimecres 20 de febrer a les 23:59h a través de la pàgina web www.maratest.com dins de l’apartat “Inscripcions”. El preu de la prova de 30 quilòmetres és de 19 euros (21 sense xip propi) mentre que la de 15 té un cost de 14 euros (16 sense xip propi). CONTACTE: Pàgina web: www.maratest.com Facebook: www.facebook.com/maratest

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.