Només 15 dies per inscriure’s a la Zurich Marató de Barcelona

0
488

El pròxim 3 de març, finalitzarà el termini per formalitzar les inscripcions i complir el somni de ser un maratonià. La Zurich Marató de Barcelona, la cursa de fons més important de la ciutat, tancarà les inscripcions el pròxim diumenge 3 de març. Totes aquelles persones que encara no han formalitzat la seva inscripció, poden fer-ho a través de la pàgina web oficial de la cursa: www.zurichmaratobarcelona.es| Amb més de 19.000 participants en la passada edició, i més del 40% d’ inscrits procedents de l’ estranger, la Zurich Marató de Barcelona s’ ha posicionat com la marató de referència a l’Estat. La pròxima edició de la cursa, que tindrà lloc el diumenge 17 de març a partir de les 8.30h, des de l’ Avinguda Maria Cristina, va pel camí de seguir creixent. En els últims anys el creixement experimentat per la prova, l’ ha posicionat entre el top 5 de les maratons europees. Entre altres factors, gràcies a la promoció internacional que ha realitzat l’ organització, a un circuit atractiu i als nombrosos ciutadans que surten als carrers a recolzar els participants, convertint la cursa, en una gran festa ciutadana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.