Inscripcions tancades a la Nocturna dels Mussols 2013

0
613

La Cursa Nocturna dels Mussols, que se celebrarà la tarda vespre del dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès, ha tancat inscripcions 5 setmanes abans de la celebració. Les més de 500 places posades a disposició dels participants s’han esgotat en poc més d’un mes, tot un èxit de convocatòria que ens ha sorprès fins i tot a nosaltres, els organitzadors.| Ja consolidada com un referent d’inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. El recorregut d’aquesta cursa nocturna transcorre integrament per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, per pistes de terra i corriols de muntanya que en la seva major part permeten als participants mantenir un elevat ritme de cursa. La cursa està organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, i compta amb l’especial suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Arber Surgical, i Lafuma entre altres col·laboradors. Els guanyadors de la passada edició, Mónica Ardid (Campiona d’Espanya 2010 de curses de Muntanya) i Jordi Garcia, a més de la francesa Corinne Favre, Campiona del Món 2008 d’Skyrunning (que signarà pòsters i fotografies), confirmen la participació. No descartem altres incorporacions d’elit en els propers dies. Acció solidaria: Recollida d’aliments per Càritas Veien la gran quantitat de gent necessitada que tenim al nostre voltant, hem engegat un projecte amb el Banc d’aliments, Càritas de Sant Quirze i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Es tracta d’una recollida d’aliments bàsics coincidint amb el dia de la prova. Tothom que hi pensi, que se’n recordi el dia de la prova de portar productes bàsics com: Llenties, Mongetes, Arròs, Pasta, Cacau, Cigrons, Conserves (tonyina, sardines…) etc. i llet, particularment la llet és la manca més important. Aquesta acció compte amb la estimable col·laboració de la empresa ARBER SURGICAL de Sant Quirze del Vallès, que s’ha ofert a doblar els quilos de menjar que siguem capaços de recollir. Obsequis oferts als participants Com obsequi de participació, els corredors i corredores rebran unes sabatilles de descans, i altres obsequis amb la bossa del corredor. A més del tradicional entrepà de botifarra i el caldo Aneto que us tindrem preparats a la zona d’arribada. Pels pòdiums, tres primers homes i tres primeres dones, comptem amb els trofeus que aporta Lafuma, sabatilles de running, motxilles, etc.. a més d’altres obsequis aportats per la resta de col·laboradors. També els veterans i veteranes, a més dels millors atletes locals, tindran un petit record. Serveis complementaris Un dels nostres col·laboradors, Ortopèdia Rende, realitzarà un estudi dinàmic GRATUÏT de la carrera als participants que ho desitgin, per observar defectes, anomalies o factors a millorar amb sabatilles, alces, plantilles, etc. També hi haurà servei Fiso, dutxes, guarda-roba,,,, i altres serveis que hores d’ara estem acabant de perfilar. L’èxit del projecte, com el de la cursa, depèn de vosaltres, els protagonistes d’aquella tarda/nit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.