VI Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i V Canicross Cotecnica Maxima.

0
477

Avui uns 700 corredors han participat en les diferents proves atlètiques de la VI Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i V Canicross Cotecnica Maxima. Avui s’ha respirat un ambient festiu i primaveral amb els colors de les disfresses dels corredors i amb els fruiters que comencen a florir. Han començat a les 10h les curses infantils amb la nova ubicació dins el camp del futbol, la cursa Bybe de 90m per als més petits, fins a 5 anys, la cursa Mini amb una volta al camp per als nens de 6 a 10 anys i la cursa Infantil, de 11 a 13 anys, amb 2 voltes al camp.| A les 10.35 ha sortit la cursa atlètica, amb un recorregut de 10km pels camins del terme. I després de passar el control veterinari, el control de material i assistir a la sessió informativa han pres la sortida els corredors i els gossos del canicross. Un canicross que cada any es supera en participació. Un cop arribats els atletes hem començat amb l’entrega de premis a les 20 millors disfresses i als guanyadors de les curses. A la web de la cursa, www.aecpuigverd.org, a l’apartat de classificacions, hi ha penjats els temps dels corredors, els guanyadors i les fotos de les sortides, arribades i pòdiums, i en l’apartat de fotografies les fotos de les millors disfresses premiades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.