RECORDS A LA 6ENA CURSA DE SANT VALENTÍ A LES CABANYES 3K

0
1359

SAMOUI POLVORITZA EL RECORD DE LA PROVA AMB 9’05
L’Ajuntament de les Cabanyes i la Comissió de Curses de les Cabanyes un any més organitzaven la Cursa de Sant Valentí, sent aquest any 2013 la 6ena edició, una edició que batia el record d’inscrits amb 160, al final entraven 133, tot i aixì era record superant amb 18 runners. Tot estava preparat per que a les 9’30 del matí és donés la sortida, sota un cel ennuvolat i una temperatura bona per córrer, i així va ser, que desprès de sentir una bona traca tots els atletes prenien els carrers de les Cabanyes i ho feien seus durant uns quants minuts que dura aquesta proba de 3 kms.| Des de un començament la cursa agafava forma i posicions dels favorits l’atleta del Club Atletisme Vilfranca Abderrazak Samaoui (guanyador de la mitja de l’Espirall 12 i 3er als 10k de Vilafranca 13) posava un ritme trepidant i els seus rivals no ho podien seguir, passava el km1 amb 2’50, un gran registre, tot indicava que podia baixar la marca de la proba, el km 2 ho passava en 2’ 55 i ja ho tenia més a prop i així va ser que és presentava en la recta de l’arribada amb un gran registre de 9’ 05, batent-la en 13 segons, va corre a una mitjana de 3’02 el km, aquest atleta pot fer historia en el fons comarcal i català, “ha estat una cursa molt rapida excepte l’ últim mig km que la pujada m’ha trencat el ritme, una gran cursa i una gran organització”. Pel segon i tercer lloc la lluita va estar servida durant dos kms, l’Oriol Vilaplana del club Triatló Miostaff guanyador de l’edició passada i Raúl González de l’Esportiu Penedès guanyador de la edició de l’any 2011, lluitaven colze a colze, sense treva fins que al km 2 el Raúl imposava un fort ritme i deixava a l’Oriol enrere, entrant amb una marca de 9’15, també era millor marca que el record que hi havia, i al tercer lloc arribava l’Oriol Vilaplana amb 9’31. Aquests tres atletes són de Vilafranca. En dones la cursa va estar lluitada durant 1,5 kms, entre la Paula Barrado dels Monjos i del l’Esportiu Penedès i la Raquel Sans de l’Hospitalet de Llobregat i del Club Domingo Catalán, anaven a pocs metres una de l’altra, Paula anava incrementant el ritme i cada metre la distancia era major, fins arribar a meta amb una excel·lent marca de 12’35, sent la 3era millor marca de la proba. La Raquel Sans entrava amb 13’04 i la tercera classificada era la Conxi Toscano de l’Esportiu Penedès i de la població de Santa Oliva, amb 13’ 35. En la categoria local el podi masculí va ser pel Jordi Albareda (Club Atletisme Vilafranca) que batia el record de la proba en local amb 10’15, seguit del Raimon Palau (Fondistes Penedès) amb 11’23 i al tercer lloc va ser el Mateo Barros, tot un exemple, va ser una de les dues persones que va patir l’accident en la moto de l’organització a l’edició anterior, durant mols mesos va estar immòbil i poc a poc a anant recuperant forces i ganes de continuar lluitant, fins que ha arribat a una de les seves il·lusions córrer la seva cursa, ho va fer amb 11’56. En fèmines el primer lloc va ser per la Cristina Escardó amb 13’58, sent marca personal seva, seguida de la Mariona Marcos amb 16’04 i al tercer lloc va ser la Judith Gallego amb 19’02. Tant el Manuel Torres i l’Emi Vaquero que tenien previst participar van anular a ultima hora la seva presencia en la cursa per altres compromisos de club. Al finalitzar la proba tothom va tenir un bon esmorzar gracies a l’Agrupació de balls de les Cabanyes i es va fer el lliurament de premis amb la presencia de l’Alcalde del poble, Cisco Olivella i dos membres de l’organització. L’organització vol agrair a les empreses col·laboradores, voluntaris i atletes, de que aquesta cursa sigui el que és: un referent de les curses gratuïtes de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.