REVISTA MARATHON. Sumari Nº 323 Febrer del 2013

0
484

Abans de parlar del número de FEBRER volem donar les gràcies a tots els participants del nostre Sorteig de Reis anomenat PANERA DEL CORREDOR. Hem rebut entre subscriptors, lectors i amics de Facebook més de 1.000 sol·licituds pel sorteig de 15 dorsals per a participar gratuïtament en diferents proves del calendari.. També, donar les gràcies els organitzadors d’aquestes curses que gentilment es van adherir al sorteig. Degut a l’èxit assolit la Panera del Corredor es tornarà a repetir al desembre.| REVISTA DE FEBRER: trobareu en aquest número els reportatges de: Mitja Marató de TERRASSA: 4.550 participants entre la Mitja Marató i la cursa Santi Centelles. Cursa 10K de VILAFRANCA: la prova torna a ser un èxit gràcies al seu circuit pla i ràpid BARRI DE SANT ANTONI, la cursa torna a emplenar d’esport els carrers de Barcelona. SITGES: la mitja marató es converteix en una festa en el seu 30è aniversari. ESPECIAL CURSES DE SANT SILVESTRE, trobareu les cròniques de: Barcelonsesa de Sant Cugat, Cursa dels Nassos, Sant Silvestre de Tarragona, Girona, Lleida, Berga, Lloret, Montblanc, El Pont de Suert, Avinyó, La Garriga i Sabadell. A continuació una magnífica entrevista d’Alèxia Petriz a ANDREU BALLBÉ, “l’home del xip’ amaga un gran passat atlètic”. NOVA SECCIÓ “Córrer en família”, volem conèixer les famílies que participen en curses totes plegades. CANICROSS: Un esport per als amants del running amb cor d’animal. I acabem amb la Marató Costa Daurada: Tarragona vibra amb 1.400 atletes a la línia de sortida. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.