CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
306

El proper cap de setmana, 16 i 17 de febrer, se celebrarà la 49a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Aquesta serà la segona vegada que l’estatal absolut se celebra a Sabadell i la tercera a Catalunya, ja que Barcelona va ser la seu l’any 1969. La competició torna per tant a territori català per segon any consecutiu. | Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat en lluita pel títol estatal. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Ruben Pros (FCB) i Eduard Viles (CA Igualada) als 60 metres, Sergio Ruiz (JAS) i Carlos González (JAS) als 200 m, Francisco Roldán (FCB) als 800 m, Llorenç Sales (HFC) i Miguel Quesada (JAS) als 1500, Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques, Albert Vélez (FCB), Oscar Oliver (ADM) i Manel Concepción (FCB) en perxa, Estela García (VTiM) inscrita en 60 m i 200 metres, Cristina Lara (FCB) als 60 m, Esther Guerrero (FCB) i Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 m, Natàlia Rodríguez (CD NR) als 1.500 m, Olga Ortega (VTiM) inscrita en 60 m tanques i 400 metres, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Anna Ma. Pinero (VTiM) en salt amb perxa, i Débora Calveras (FCB) en triple salt.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.