CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
449

El proper cap de setmana, 16 i 17 de febrer, se celebrarà la 49a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Aquesta serà la segona vegada que l’estatal absolut se celebra a Sabadell i la tercera a Catalunya, ja que Barcelona va ser la seu l’any 1969. La competició torna per tant a territori català per segon any consecutiu. | Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat en lluita pel títol estatal. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Ruben Pros (FCB) i Eduard Viles (CA Igualada) als 60 metres, Sergio Ruiz (JAS) i Carlos González (JAS) als 200 m, Francisco Roldán (FCB) als 800 m, Llorenç Sales (HFC) i Miguel Quesada (JAS) als 1500, Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques, Albert Vélez (FCB), Oscar Oliver (ADM) i Manel Concepción (FCB) en perxa, Estela García (VTiM) inscrita en 60 m i 200 metres, Cristina Lara (FCB) als 60 m, Esther Guerrero (FCB) i Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 m, Natàlia Rodríguez (CD NR) als 1.500 m, Olga Ortega (VTiM) inscrita en 60 m tanques i 400 metres, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Anna Ma. Pinero (VTiM) en salt amb perxa, i Débora Calveras (FCB) en triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.