Adrián Merino (Club Natació Reus Ploms ) i Teresa Pons (CET Distance) S’imposen al duatló de Blanes

0
437

El Club Triatló Blanes ha estat l’organitzador de la segona edició del duatló de muntanya de Blanes i enguany ja ha puntuat per la lliga Nacional de l’especialitat concretament com la penúltima jornada de lliga.La ciutat esportiva de Blanes ha estat un marc ideal per la ubicació de la competició un enclavament amb moltes possibilitats , a on ha tingut lloc el punt de sortida , arribada i zones de transicions de la duatló que s’ha desenvolupat sota la distància sprint : 5.800 metres de cursa a peu , seguits de 18 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt ràpid i sense moltes dificultats tècniques i per acabar ela darrers 2.900 metres de cursa a peu.| A la vessant competitiva de la categoria masculina s’ha viscut una cursa trepidant que fins el darrers metres de la darrera cursa a peu , dos duatletes optaven al triomf , finalment Adrián Merino (Club Natació Reus Ploms ) desprès de 1 hora 14 minuts 23 segons ha estat el guanyador absolut amb un marge de 54 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 el duatleta Bolívia , Ever Alejandro Gómez (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) el tercer graó del podi per Albert Soley (Club Triatló Granollers ).Per equips 1º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Gómez-Camps-Navarro) 2º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Ito-Vila) 3º La Salle Triatló (Sagrera-Gangonells-Gangonells). Dins de la categoria femenina victòria absoluta per Teresa Pons (CET Distance) amb un temps de 1 hora 35 minuts 38 segons , amb un còmode marge de 2 minuts i 43 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta i primera veterana Núria Espinosa (Club Triatló Granollers ) completant el podi com tercera la vigent Campiona de Catalunya absoluta de l’especialitat , Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ).Per equips meritòria doblet conquerint el primera la posició el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Barbe-Zuñiga) 2ª les amfitriones del Club Triatló Blanes ( Baltrons-Alonso-Rodríguez) 3ª Club Natació Prat-triatló ( Broto-Navio-Mateos).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.