Arriba la 4a Mitja de Cambrils amb 2200 runners que ompliran els carrers de la Vila.

0
429

Cambrils torna a ser la seu del Campionat de Catalunya Universitari a la “Mitja Marató”. L’atleta català i campió d’Espanya en Mitja Marató Jaume Leiva (Runnersworld Tarragona) serà el principal reclam de la 4a edició de la Mitja de Cambrils.
El proper diumenge 03 de març, Cambrils es convertirà en la capital del running amb la celebració de la “4a Mitja Marató”. Un dels grans atractius de la prova, serà la participació de l’atleta Jaume Leiva, que ja ha confirmat la seva presència i que elevarà, sens dubte, el nivell d’aquesta cursa. En Jaume es l’actual campió d’Espanya en Mitja Marató. La prova compta ja amb mes de 1.500 atletes inscrits i es tancarà en arribar als 2.200, a través de la pàgina web www.mitjadecambrils.com. Participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia espanyola. Ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Huesca, Teruel, Pamplona, València, Andorra o Lleida, a més de Tarragona, estaran representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i cent per cent pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques personals.| A banda de la Mitja Marató, l’organització aposta per un circuit paral lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, un total de dues voltes al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l’últim d’ 11 quilòmetres i 97 metres. Per la seva banda, els migfondistes que acudeixin a Cambrils, únicament hauran de completar la primera part del recorregut (10 quilòmetres). A més d’aquestes dues proves, es disputarà en aquesta localitat tarragonina el Campionat de Catalunya Universitari. Aquesta cita, sumada a les anteriors, posarà a Cambrils en la primera línia del running. Expo Mitja Marató Dissabte de 12h a 14h i de 16h a 20h es durà a terme la Expo, un espai on el corredor podrà comprar productes Running de les millors marques a un preu reduÏt, recollir el pitrall i chip així com poder fer-se una revisió abans de la cursa (reconeixement bàsic o mig). info@runningsolutions.es  A les 19h es durà a terme una entrevista amb l’actual campió d’Espanya en Mitja Marató en Jaume Leiva. Jaume Leiva, el principal atractiu L’organització de l’esdeveniment, Running Solutions SL (empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius), ha aconseguit finalment comptar amb la participació en la prova de Jaume Leiva (actual campió d’Espanya en Mitja Marató), que es convertirà en un dels principals atractius d’aquesta cita esportiva. Serveis L’ organització vol donar el màxim servei a l’ atleta i per aixó tots els participants gaudiran de:  Expo – fira del corredor dissabte a la tarda.  DJ Sortida i arribada.  Batucada al Port Cambrils.  Foto de meta.  Cronometratge amb control a mitja cursa.  Vestidors, dutxes i piscina.  Guarda-roba.  Pàrquing.  Fruita.  Beguda energètica.  Llebres d’1:30 / 1:40 / 1:50 a la Mitja.  Llebres de 40’ i 50’ al 10k.  Fisioteràpia.  Hotel oficial de la Cursa Sol Melià.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.