TROFEU SABADELL PROMOCIÓ

0
396

CE Universitari, Rècord Catalunya Infantil 4×200 m amb 1’52”09 Maria Vicente, Rècord de Catalunya Infantil en Alçada amb 1,58 m
El passat diumenge 10 de febrer es va celebrar la jornada final del Trofeu Sabadell Promoció a la Pista Coberta de la capital vallesana. | Es van aconseguir batre dos rècords de Catalunya a la categoria infantil. Maria Vicente (ISS-L’H) va establir un nou rècord català de salt d’alçada amb 1,58 metres, i l’equip infantil del CE Universitari va fer el mateix a la prova de relleus 4X200 metres amb una marca de 1’52”09 i un equip format Orianne Atance, Maria de Mingo, Sara Gallego i Claudia Ruffo

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.