La IX Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu- d’enguany, 2013, la celebrarem el proper diumenge 9

0
300

Per a qui vulgui gaudir corrent una cursa gratuïta de 10 Kms en un paratge excepcional, ja pot apuntar-s’ho a la seva agenda esportiva. La cursa de Cantonigròs es fa cada any com a homenatge al desaparegut Ramon Oliu, creador de la primera marató popular que es va celebrar a Catalunya i a tot l’Estat l’any 1978 a Palafrugell, i de la qual se’n va derivar tot el que coneixem avui com el món popular del córrer. http://cursacantonigros.blogspot.com.es/|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.