NOVA DATA i LLOC DE CELEBRACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS VETERÀ

0
362

El Campionat de Catalunya de Cros Veterà Individual i per equips que va suspendre’s per causes climatològiques es disputarà el diumenge 17 de febrer a Vidreres, conjuntament amb el 24è Cros de Vidreres i el Campionat Gironí de Cros.| Pel que fa a les inscripcions pel Campionat de Catalunya es tornaran a obrir per a aquells atletes que en el seu dia no es van inscriure i vulguin participar, hauran de fer-les abans del dijous 14 de febrer al següent web o correu electrònic : http://clubatletismeventallo.blogspot.com – atletismeventallo@gmail.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.