I tu, per què corres? L’11/2 taula rodona sobre el boom de sortir a córrer

0
410

El dilluns 11 de febrer la Fundació Claror en col·laboració amb el grup de runners Run2Live oferiran al CEM Claror la xerrada «I tu, per què corres?» que analitzarà el boom del fenomen de sortir a córrer.
La cita tindrà tres convidats d’excepció. El periodista de TV3 Arcadi Alibés i autor dels llibres Córrer per ser feliç i Les petjades dels herois, explicarà les seves experiències com a maratonià. L’atleta professional José Luis Blanco, campió d’Espanya de 3.000 metres obstacles oferirà el punt de vista de l’esportista d’elit però també parlarà com a organitzador de curses populars. Finalment, serà el torn del doctor Ricard Serra Grima, cap de cardiologia de l’Hospital de Sant Pau i Patró de la Fundació Cors Units.| L’accés és lliure i gratuït però el nombre de places és limitat. Per a més informació consulta a la recepció del CEM Claror (carrer Sardenya, 333)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.