La Mitja Terrassa una cursa segura

0
413

Gràcies a l’acord establert entre el Grup Catalana Occidente i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, la Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una de les curses més segures del calendari .| La Mitja Marató ciutat de Terrassa és una prova esportiva que reuneix, entre la Mitja i la cursa Santi Centelles, un número important de corredors, la darrera edició celebrada va comptar amb uns 3.600 participants, arribats de tot arreu de Catalunya i de la resta d’Espanya. Des del seu inici, la Mitja Marató de Terrassa, s’ha caracteritzar per ser una prova que ofereix als seus participants importants prestacions, amb l’únic objectiu de garantir la seguretat i el benestar de tots els esportistes que hi participen. Entre aquests serveis, destaca la Pòlissa d’accidents general que garanteix una assegurança als corredors participants, cobrint totalment qualsevol incident/accident, que es produeixi dins la cursa. Per quart any consecutiu, i en aquesta catorzena edició de la Mitja, el Grup CATALANA OCCIDENTE, ha mantingut aquest important acord de col•laboració amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, convertint-se en l’asseguradora de “La Mitja Marató” fent possible, d’aquesta forma, que la Mitja Terrassa sigui una de les curses més segures en quant a cobertura i prestació, tant a l’organització de la prova com a tots els seus atletes participants. El propi David del Moral, director de la Sucursal de Terrassa de Catalana Occidente, aposta per la continuïtat d’aquesta important col•laboració “La continuïtat d’aquest acord és un motiu de satisfacció i un honor ser un any més l’asseguradora de la Mitja Marató, un esdeveniment que va molt més enllà d’una prova esportiva ja que s’ha convertit en un referent de la ciutat. Els efectes que aconsegueix La Mitja son realment admirables, és una jornada en la que es combina l’esport i la cultura, i sobretot, transmet valors que, ara més que mai, es necessari expressar i fomentar tals com la solidaritat, tolerància, companyerisme i amistat.” Per l’organització, la presència de Catalana Occidente és molt important, i espera mantenir la col•laboració entre ambdues parts en properes edicions. De la mateixa forma, els propis participants han destacat la importància d’aquest servei. ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.