COMITÈ TÈCNIC DE LA FCA

0
413

Últims nomenaments
La Federació Catalana d’Atletisme ha nomenat els diferents càrrecs de responsabilitat que quedaven pendents per a completar el Comitè Tècnic de la FCA que encapçala com a Director Tècnic en Miguel Vélez.| Els nomenament són: Luis González com a Adjunt de tanques, Andreu Novakoski, Adjunt de mig fons, Joaquim Reyes, Adjunt de proves combinades i Valentí Masana que serà Coordinador del sector de marxa atlètica. També, integrat en el Comitè Tècnic, Josep Maria Padullés ha estat nomenat com a Responsable de Metodologia i Documentació així com també Director de l’Escola Catalana d’Entrenadors. D’aquesta manera, queda tancada la nova estructura tècnica de la Federació Catalana d’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.