ZURICH MARATÓ DE BARCELONA VISITA LA GRAN PEDRERA DEL FONS MUNDIAL

0
396

Cristian Llorens i Gerardo Prieto, director de cursa i, respectivament, coordinador de l’ elit de la Zurich Marató de Barcelona, han acudit a una de les cites atlètiques més importants del calendari kenyà, el cross i la mitja marató “Discovery Kenya”, aquest últim disputat el passat 3 de febrer a Eldoret. La prova organitzada a Eldoret, una de les capitals de l’ atletisme kenyà, serveix de trampolí per a la majoria dels atletes que aspiren a participar en alguna de les grans competicions de ruta, principalment dels Estats Units, japoneses i europees. La Mitja Marató disputada en aquesta localitat del Rift Valley, situada a més de 2.000 metres d’ altitud, va tenir un gran nivell: 20 atletes van baixar de 65 minuts i 75 van córrer en menys de 67.| Kenya és actualment el gran laboratori del running a nivell mundial, per la quantitat i qualitat dels seus corredors. La Mitja Marató d’ Eldoret atrau també promotores i organitzadors de les grans proves de ruta i maratons, com la de Barcelona, interessats en comptar amb la presència de corredors com Joseph Kimeli Lagat i Joash Mutai, els quals prendran la sortida el pròxim 17 de Març a l’Avinguda Maria Cristina, convidats per l’organització barcelonina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.