LA MARATEST DE BADALONA JA SUPERA ELS 2.000 INSCRI

0
452

A falta de 20 dies per la seva celebració, la Maratest de Badalona ha superat la xifra de 2.000 corredors inscrits. La prova de 30 i 15 quilòmetres, que arrencarà el pròxim diumenge 24 de febrer a les 9:00h a l’Avinguda Alfons XII de Badalona, ja ha igualat els 2.100 inscrits que va aconseguir a la seva primera edició, celebrada el passat mes de març. Els interessats en apuntar-se encara poden fer-ho a la pàgina web www.maratest.com fins la mitjanit de dimecres 20.| La Maratest, organitzada per Gaudium Sports i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Montgat i Marina Barcelona, s’ha convertit en només dues edicions en una prova de referència pels atletes que estan preparant una marató a finals d’hivern o principi de la primavera, com les de Barcelona o Roma. La cursa comptarà amb llebres que marcaran sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i tindrà avituallaments i cronometratge cada 5 quilòmetres. Igual que va passar a l’edició anterior, els atletes faran dues voltes a un circuit completament urbà de 15 quilòmetres que passa per les ciutats de Badalona i, aquest any, també per Montgat. Per aquest motiu, també se celebra una versió més popular de 15 quilòmetres, l’única d’aquesta distància disputada a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, pensada per aquells corredors habituals de curses de 10 quilòmetres que desitgin afrontar un repte més gran al futur. Les inscripcions per la Maratest 2013 encara poden fer-se mitjançant la pàgina web www.maratest.com dins l’apartat “Inscripcions”. El preu de la prova de 30 quilòmetres és de 19 euros (21 sense xip propi) mentre que la de 15 tindrà un cost de 14 euros (16 sense xip propi). També de forma presencial a les botigues barcelonines de running Domingo Catalán (c/Bordeta, 7), Benitosports Rambla Catalunya 81, Evasión Running (Av. Sarrià, 9), a més de Benitosports Màgic Badalona i el Poliesportiu Municipal de Montgat (Pg. Abat Escarré, s/n).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.