CARLES CASTILLEJO ,RÈCORD DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ AMB 1H01’18”

0
301

Carles Castillejo (Adidas) ha millorat el Rècord de Catalunya de mitja marató amb un temps de1h01’18” aquest diumenge 3 de febrer a la Mitja marató de Granollers. Amb aquesta marca, Castillejo millora uns dels rècords més antics de la taula catalana ja que l’anterior registre data del 1.998 i estava en possessió de Bartolomé Serrano amb 1h01’43”. La victòria de la cursa ha estat per l’actual campió olímpic de marató Stephen Kiprotich amb 1h01’15. També han protagonitzat una destacada actuació els catalans Jaume Leiva (R T) que ha estat novè amb 1h05’18” i Roger Roca (Bikila) que ha estat onzè amb 1h05’55”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.