Veterana llegenda atlètica

0
408

Ni les baixes per lesió de Loles Vives i Mireia Vila no impedeixen a les veteranes de l’Avinent CA Manresa aconseguir el seu setè títol estatal d’atletisme
Equip veterà femení del CA Manresa, heptacampió d’Espanya. Foto: CAM La formació veterana femenina de l’Avinent CA Manresa ha aconseguit aquest dissabte fer encara més gran la seva llegenda, al proclamar-se de nou Campiona d’Espanya de clubs veterans, en l’estatal de clubs en pista coberta que s’ha disputat a Antequera.| L’equip manresà, tot i presentar-se en aquest compromís amb les baixes per lesió de les velocistes Loles Vives i Mireia Vila, han dominat l’encontre sumant un total de 41 punts, 8 més que la segona formació classificada, el Lleida UA. La classificació final del campionat ha estat: Avinent CA Manresa (41 punts), Lleida UA (33 punts), Cueva de Nerja – UMA (33), Lynze Parla (25), Grupo Oasis (22), Alètica A Silva (14). Individualment, el CAM ha sumat 4 victòries, 2 segons llocs, 1 tercer i 1 quart. Les victòries han estat per a la llançadora manresana Lourdes Rossinyol que ha tirat la bola de 3 kgs fins a 9,57 metres; per a la migfondista navassenca Manela Martínez que s’ha imposat en els 1500 metres amb 5’34″95; per a la velocista Eulàlia Torrescasana en els 200 metres amb 28″25; i per al quartet (Carme Bes, Ester Maruny, Montse Casòliva, Eulàlia Torrescasana) de 4×200 metres que s’ha endut la victòria amb 2’00″30. Les segones posicions les han aconseguit la velocista Carme Bes en els 400 metres amb 1’04″45; i la saltadora manresana Esther Busquets en el concurs de llargada amb un millor salt de 3,71 metres. El tercer lloc l’ha ocupat la velocista Ester Maruny en els 60 metres llisos amb 9″02; i quarta plaça ha estat per a la migfondista Montse Casòliva en els 800 metres amb 2’55″45. Les veteranes de Club Atlètic Manresa porten dominant el panorama esportiu de l’estat des de fa set exercicis esportius, i aquest setè títol estatal les situa en una fita esportiva difícil d’assolir en un futur per qualsevol altre formació femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.