COPA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
477

L’Agrupació AC, segona en noies i la JA Sabadell, tercera en nois
Anna Massa, Rècord de Catalunya Cadet en perxa amb 3,56 m

El passat diumenge 3 de febrer, es va celebrar la Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta al Palau d’Esports de Saragossa. A la categoria femenina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el subcampionat estatal, l’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en una meritòria quarta plaça i la JA Sabadell s’ha classificat en la vuitena posició. | A la categoria masculina, ha estat la Joventut Atlètica de Sabadell qui ha aconseguit pujar a la tercera plaça del pòdium, i l’Agrupació AC ha estat quarta. Cal destacar l’actuació de l’Anna Massa (Girona CB-CAP) que ha aconseguit el Rècord de Catalunya Cadet en pista coberta de salt amb perxa amb un registre de 3,56 metres. De fet, la saltadora empordanesa el va superar per dues vegades ja que va saltar 3,47 m i posteriorment els 3,56 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.