CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
391

Javier Delgado, Rècord de Catalunya Juvenil de 400 m amb 48”70
Cora Salas, Rècord de Catalunya Júnior de llargada amb 5,83 m

Aquest diumenge 3 de febrer s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Podem destacar la consecució d’un rècord de Catalunya juvenil, un altre de la categoria júnior, tres rècords dels campionats, una millor marca espanyola de l’any, i algunes actuacions d’interès. Dèbora Calveras (FCB) ha millorat el registre dels campionats de triple salt amb una marca de 13,51 metres, Victòria Sauleda (ISS-L’H) ha fet el mateix als 800 m amb 2’10”20 i Estela García (VTiM) ha millorat el rècord dels 60 metres amb 7”55, millorant la seva marca espanyola de l’any, i també s’ha proclamat campiona dels 200 amb 24”23.| Cal destacar l’actuació de l’atleta de categoria juvenil Javier Delgado (FCB), que ha aconseguit la medalla de plata dels 400 metres amb una marca de 48”70 que representa un nou Rècord de Catalunya juvenil, i de la Cora Salas (FCB) que s’ha imposat en llargada amb 5,83 m millorant el Rècord de Catalunya júnior. També podem destacar algunes actuacions d’interès com la del vencedor dels 400 m, Pau Fradera (FCB) que ha marcat 48”44, Edgar Pérez (AAC) que ha fet 21”76 als 200 m, i l’Olga Ortega (VTiM) que ha marcat 8”74 als 60 m tanques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.