LES VETERANES DEL CAM FAN MES GRAN LA SEVA LLEGENDA

0
470

HEPTACAMPIONES D’ESPANYA.
Aquesta tarda-nit, la formació veterana femenina de l’Avinent CA Manresa ha aconseguit fer encara mes gran la seva llegenda, al proclamar-se de nou Campiona d’Espanya de clubs veterans, en l’estatal de clubs en pista coberta que s’ha disputat a Antequera. L’equip manresà, tot i presentar-se davant aquest compromis amb les baixes per lesió de les velocistes LOLES VIVES i MIREIA VILA, han dominat l’encontre, sumant un total de 41 punts, i avantatjant en 8 a la segona formació classificada.| La classificació final del campionat ha estat: AVINENT CA MANRESA (41 punts), LLEIDA UA (33 punts), CUEVA DE NERJA-UMA (33), LYNZE PARLA (25), GRUPO OASIS (22), ALÈTICA A SILVA (14). Individualment, el CAM ha sumat 4 victòries, 2 segons llocs, 1 tercer i 1 quart. Les victòries han estat per la llançadora manresana LOURDES ROSSINYOL que ha tirat la bola de 3 kgs fins a 9,57 metres; per la migfondista navassenca MANELA MARTINEZ que s’ha imposat en els 1500 metres amb 5’34″95; per la velocista EULALIA TORRESCASANA en els 200 metres amb 28″25; i per el quartet (Carme Bes-Ester Maruny-Montse Casoliva-Eulalia Torrescasana) de 4×200 metres ques’ha endut la victòria amb 2’00″30. Segones posicions les de la velocista CARME BES en els 400 metres amb 1’04″45; i per la saltadora manresana ESTHER BUSQUETS en el concurs de Llargada amb un millor salt de 3,71 metres. Tercer lloc per la velocista ESTER MARUNY en els 60 metres llisos amb 9″02; i quarta plaça per la migfondista MONTSE CASOLIVA en els 800 metres amb 2’55″45. Les veteranes de Club Atlètic Manresa porten dominant el panorama esportiu de l’estat des de fa 7 exercicis esportius, i aquest setè titol estatal les situa en una fita esportiva dificil d’assolir en un futur per qualsevol altre formació femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.