Mitja de Granollers

0
413

RECOLLIDA DE DORSALS
Recollida de l’obsequi de la cursa Divendres 1 de febrer de 2013, a Roca Umbert, de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Dissabte 2 de febrer de 2013, a Roca Umbert, de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Imprescindible presentar el dorsal. L’organització no garanteix que tots els participants puguin escollir la seva talla en el cas que l’obsequi en tingui.| Recollida de dorsals i xips grocs i xips de la cursa Divendres 1 de febrer de 2013, a Roca Umbert, de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Dissabte 2 de febrer de 2013, a Roca Umbert de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. La organització no entregarà cap dorsal ni xip si l’atleta no porta un d’aquests dos documents. INFORMACIÓ: La Mútua de Granollers en col·laboració amb la Mitja Marató de Granollers, organitza un sorteig per als participants de la present edició de la prova. Tots els Socis de La Mútua que participin a la Mitja, han de passar per l’estand de la mutualitat el proper dissabte dia 2 de gener, situat a l’àrea de recollida de dorsals, i acreditar-se amb la targeta de l’entitat i el número de dorsal. Entre tots les sol·licituds es realitzarà un sorteig per a participar a la propera Marató de Nova York. Us hi esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.