EXPO SPORTS: LA FIRA DE RUNNING DE REFERÈNCIA

0
699

La gran fira del corredor, organitzada al voltant de la Zurich Marató de Barcelona els dies previs a la seva celebració, es consolida com la més important de l’Estat, amb més de 140 estands i 60.000 visitants. | D’acord amb la normativa vigent que estableix una sèrie de mesures de seguretat en el control d’accés en recintes tancats, s’ampliarà l’horari d’obertura al públic que serà de les 10h a les 21 hores. Els propers 15 i 16 de març, el Palau nº 6 de Fira de Barcelona a Montjuïc, serà novament l’escenari que acollirà l’ ExpoSports, la fira del corredor que s’organitza al voltant de la Zurich Marató de Barcelona, convertint-se en el centre neuràlgic de la cursa els dies previs a la seva celebració. Actualment, l’ Expo Sports es posiciona per consolidar-se com una de les fires de running, trail i triatlón de referència a nivell europeu, aportant una oferta inexistent en l’ actualitat. Una de les virtuts més grans de la fira, ha sigut la seva constant evolució al llarg dels últims anys, sabent adaptar-se a les noves necessitats del corredor, ampliant la seva oferta al trail i triatló. En només sis anys, l’ Expo Sports ha experimentat una progressió constant que lluny d’estancar-se, ja pensa en seguir oferint el millor producte al visitant, adaptant-se a la demanda del públic. Seguint el decret que regula els accessos d’entrada en recintes tancats i la normativa que estableix una sèrie de mesures de seguretat, situacions d’emergència i protecció contra incendis, la fira acollirà un número determinat de persones. Les accions que es duran a terme en relació a la normativa d’aforaments, inclouen entre d’altres, l’ampliació de l’horari d’entrada i sortida a l’ ExpoSports que passarà a ser de 10h a 21 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.