ELIUD KIPCHOGE ES PREPARA PER BATRE EL RÈCORD DE LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
522

Eliud Kipchoge, doble medalla olímpica (Atenes 2004 i Pekín 2008) i campió del món de 5.000 metres a París 2003, té com a objectiu córrer en menys de 60 minuts la Mitja Marató de Barcelona, cosa que significaria un nou rècord de la prova.| La vigent plus marca està en possessió del subcampió olímpic de marató a Londres, Abel Kirui, en 60.28, aconseguida l’any passat. Després dels seus èxits en pista, Kipchoge va decidir fer el salt en ruta el 2011 i va aconseguir un gran registre, 59.25 minuts, en el seu debut a la mitja marató de Lille. “Vull debutar en marató el pròxim mes d’ abril, a Hamburg. Aconseguir un bon resultat a Barcelona el mes de febrer em donarà molta confiança. A més a més, el Barça és el meu equip favorit i això encara em motiva més”, afirma l’ atleta resident a Eldoret. Kipchoge ultima la seva preparació a Kaptagat, localitat kenyana pròxima a Eldoret, sota la supervisió de Patrick Sang, subcampió olímpic de 3.000 obstacles a Barcelona-92.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.