NACHO CÁCERES CORRERÀ LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

0
582

L’atleta català disputarà també la eDreams Mitja Marató de Barcelona per preparar la marató completa i optar a una plaça per a l’ Europeu de Zurich L’olímpic del Cárnicas Serrano, Nacho Cáceres, ha confirmat a través del seu Facebook que finalment participarà a la Zurich Marató de Barcelona del pròxim 16 de Març. Cáceres ha hagut de modificar la seva preparació per culpa d’ una grip i refer el seu calendari. | Per a la seva posada a punt abans per la marató, l’ atleta nascut a la capital catalana fa 37 anys ha confirmat als organitzadors que també participarà en la eDreams Mitja Marató de Barcelona, que se celebrarà un mes abans de la marató completa. “Després d’haver passat malalties, lesions, etc, he de ser objectiu i sobretot sincer, primer amb mi mateix i després amb tots els que em recolzen”, va escriure el maratonià al seu compte dilluns passat, per afegir més endavant que “si tot va bé seré a Barcelona d’aquí a 7 setmanes on sortiré a córrer més que mai i sobretot a gaudir de la cursa.” Cáceres té un millor registre de 2.11.58 hores a la marató de Rotterdam de 2102, fet que li va valer una plaça a l’equip olímpic que va disputar la marató de Londres 2012. A Barcelona aspira a obtenir una marca similar, cosa que li donaria entrada per poder disputar l’ Europeu d’ Atletisme que se celebrarà el pròxim mes d’ agost a Zurich. El millor temps de Cáceres en mitja marató, 62.47 minuts, data de 2007 a Gavà. En la seva carrera esportiva destaca la medalla de plata en els 10.000 metres aconseguida en el Mundial Universitari celebrat el 2001 a Pekín.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.