CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
302

Carles Castillejo i Judit Pla, Campions
El FC Barcelona masculí i l’Av Manresa femení, Campions per equips
Aquest diumenge 27 de gener, s’ha celebrat la 93a edició del Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró. La matinal atlètica s’ha desenvolupat en un remodelat i magnífic circuit del Camí del Contrabandistes de la capital maresmenca, on el gran protagonista ha estat en Carles Castillejo (CA Adidas) que s’ha proclamat Campió i ha aconseguit el seu novè títol de l’especialitat. D’aquesta manera, Castillejo es converteix en l’atleta amb més títols aconseguits. La segona posició ha estat per Ayad Lamdassem (AB) i la tercera per Ilias Fifa (FCB).| A la categoria femenina, la victòria ha estat per la Judit Pla (AS) que aconsegueix el seu quart autonòmic, cinc anys desprès d’assolir-ho per última vegada l’any 2.008. La medalla de plata ha estat per la Gema Barrachina (AS) que defensava el títol i la tercera per la Jacqueline Martín (FCB). Artur Bossy (At Montornès) i Ingrid Pino (FCB) han estat els campions de la categoria júnior, Maria Riera (Av Manresa) i Ibrahim Ezzaydouni (FCB) els campions promesa, Lahcen Ait (CE Penedès) i Judit Pérez (ISS-L’H) els vencedors juvenils, Paola Carmona (Ripollet UA) i Mouad Mbarki (At Montornès) els campions cadets, Paula Blasco (CA Igualada) i Toni Baños (AV. Manresa) els de categoria infantil, Clàudia Alcolea (Ripollet UA) i Àlex Salgado (FCB) els alevins, i Miguel Prenafetra (JAS) i Clàudia Alarcón (CA Castellar) els Campions de Catalunya de benjamins. El títol absolut per clubs ha estat pel FC Barcelona en la categoria masculina i l’Avinent Manresa en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.