Duatló Ciutat de Granollers

0
416

Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms ) i Anna Rovira (Team Calella Triathlon ) primers guanyadors de la Lliga de duatlons de carretera.
La tercera edició del duatló Ciutat de Granollers ha obert la lliga Nacional de duatlons de carretera 2013 , sota la distancia sprint correguda en la seva totalitat dins de les majestuosa instal•lació del Circuit de Catalunya, els duatletes han fet front a 5.000 metres de cursa a peu , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i 2.500 metres de cursa a peu .El Manresà Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) s’ha endut la victòria amb un temps final de 53 minuts i 15 segons en un emocionant final resolt per un estret marge d’un segon per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 Jordi Garcia ( Fasttriatlon Club ) completant el podi com tercer i segon sub-23 , el seu company de Club , el duatleta Balear Lucas Mola:per equips 1º Fasttriatlon Club (Garcia-Mola-Parreño) 2º Club Natació Vic-etb ( Masnou-Quer-Moreno) 3º Centre Natació Mataró (Rovira-López-Soler). | A la vessant femenina ha reeditat la seva victòria de l’any passat la vigent Campiona de Catalunya de l’especialitat , Anna Rovira (Team Calella Triathlon) amb un crono de 1 hora 1 minut 33 segons , una avantatge de 43 segons per davant de la segona classificada absoluta , Dolça Ollé (Fasttriatlon Club ) el tercer graó del podi ha sigut per la guanyadora absoluta de la primera edició , la duatleta de Santa Perpetua de la Mogoda , Montse Martínez (Club Triatló Granollers) .Per equips 1ª Centre Natació Mataró (Rivas-Brillas-Luna) 2ª Club Natació Prat-Triatló (Sepúlveda-Albero-Gramage) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Galí-Baeza). Peu de foto : els duatletes en el primer segment de cursa a peu foto feta per Àngel Viñeta

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.