Duatló Ciutat de Granollers

0
312

Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms ) i Anna Rovira (Team Calella Triathlon ) primers guanyadors de la Lliga de duatlons de carretera.
La tercera edició del duatló Ciutat de Granollers ha obert la lliga Nacional de duatlons de carretera 2013 , sota la distancia sprint correguda en la seva totalitat dins de les majestuosa instal•lació del Circuit de Catalunya, els duatletes han fet front a 5.000 metres de cursa a peu , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i 2.500 metres de cursa a peu .El Manresà Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) s’ha endut la victòria amb un temps final de 53 minuts i 15 segons en un emocionant final resolt per un estret marge d’un segon per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 Jordi Garcia ( Fasttriatlon Club ) completant el podi com tercer i segon sub-23 , el seu company de Club , el duatleta Balear Lucas Mola:per equips 1º Fasttriatlon Club (Garcia-Mola-Parreño) 2º Club Natació Vic-etb ( Masnou-Quer-Moreno) 3º Centre Natació Mataró (Rovira-López-Soler). | A la vessant femenina ha reeditat la seva victòria de l’any passat la vigent Campiona de Catalunya de l’especialitat , Anna Rovira (Team Calella Triathlon) amb un crono de 1 hora 1 minut 33 segons , una avantatge de 43 segons per davant de la segona classificada absoluta , Dolça Ollé (Fasttriatlon Club ) el tercer graó del podi ha sigut per la guanyadora absoluta de la primera edició , la duatleta de Santa Perpetua de la Mogoda , Montse Martínez (Club Triatló Granollers) .Per equips 1ª Centre Natació Mataró (Rivas-Brillas-Luna) 2ª Club Natació Prat-Triatló (Sepúlveda-Albero-Gramage) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Galí-Baeza). Peu de foto : els duatletes en el primer segment de cursa a peu foto feta per Àngel Viñeta

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.