Lliga Championchip 2012

0
455

Més de dues-centes persones van assistir el dissabte 26 de gener a la gala d’entrega de premis de la Lliga Championchip 2012, que va tenir lloc a l’hotel Don Candido de Terrassa i va comptar amb una taula rodona sobre “la incorporació de la dona a les curses populars”, un breu resum de la història de la Lliga, un anàlisi de l’evolució de la participació femenina i un piscolabis.| En el moment del lliurament, els guanyadors van anar pujant a la tarima per rebre el trofeu de mans de la corredora manresana i campiona d’Espanya Txell Calduch i el director tècnic de Championchip a Catalunya, l’exolímpic i maratonià Andreu Ballbé, i per fer-se la foto de rigor. Tot seguit podeu veure el llistat complet de tots els premiat entre els quals destaquen David Guiamet, primer absolut masculí; MªCarmen Auñón, campiona absoluta femenina; Abelardo Puerta, primer del rànquing masculí; Núria Salvat, primera del rànquing femení; Jordi Lucía, amb 66 curses corregudes en un any; Òscar Piquera i Elena Segura, primers d’Eolymp.cat; i els equips Baseamado.com, guanyadors en categoria mixta i masculina, i Slop.Cat Sabadell, en femenina. Moltes gràcies a tots per haver participat, un any més a lliga. Us convidem a continuar competint i gaudint amb els amics de la Lliga Championchip 2013, que va arrencar el passat diumenge 13 de gener amb la Mitja de Sitges. Podeu consultar les classificacions de les diverses categories, individuals i per equips, a la web. Els guanyadors d’aquest any són: Absolut Masculí 1r David Guiamet 2n Juan Manuel Alvarez 3r Marc Garcia Absolut Femení 1r Mª Carmen Auñon 2n Yolanda Riera 3r Esther Montosa Sènior Masculí 1r Ernest Sans 2n Miguel Angel López 3r Alex Nuñez Sènior Femení 1r Silvia Arquer 2n Hasna Bahom 3r Irene Rodriguez Veterans 35 anys 1r Jon Koldo Gonzalez 2n Oscar Rodriguez 3r Jose Luis Cabrera Veteranes 35 anys 1r Encarna Viñas 2n Isabel Olivan 3r Núria Ramirez Veterans 45 anys 1r Andrés Marin 2n Josep Boada 3r Antonio Lopez Veteranes 45 anys 1r Carme Ballesteros 2n Esperanza Zuriguel 3r Elena Segura Veterans 55 anys 1r Josep Girvent 2n Josep Lluis Moreno 3r Joan Miquel Valverde Veteranes 55 anys 1r Maria Marcè Mata 2n Rosa Garrido 3r Maria Magda Dos Reis Veterans 65 anys 1r Luis Carrasco 2n Ramon Bernaus 3r Juan Francisco Morillo Veteranes 65 anys 1r Mercè Beltran 2n Maria Llum de la Chica 3r Concha Gil Rànquing Masculí 2012 1r Abelardo Puerta 2n Jordi Lucia Oliveras 3r Emilio Gesteira Rànquing Femení 2012 1r Núria Salvat 2n Elena Segura 3r Luz Marina Velasques Participants amb més curses Jordi Lucia Oliveras – 66 curses Abelardo Puerta – 64 curses Daniel Prada – 58 curses Eolymp.cat Homes 1r Oscar Piquera 2n Daniel Prada 3r Abelardo Puerta Eolymp.cat Dones 1r Elena Segura 2n Teresa Recuero 3r Núria Salvat Equips masculins 1r Baseamado.com 2n Corredors.cat 3r Fondistes Domingo Catalan SuperClubs mixtes 1r Baseamado.com 2n Corredors.cat 3r CM Sigueme Equips Femenins 1r Slop.Cat Sabadell 2n CM Sigueme 3r CE Mediterrani

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.