CNAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
316

El FC Barcelona masculí i l’AA catalunya femení, Campions
El passat dissabte 26 de gener es va realitzar el Campionat de Catalunya cadet de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. Els campions han estat el FC Barcelona en la categoria masculina, i l’Agrupació Atlètica de Cataluntya en la femenina. Club que també ha aconseguit la segona posició en la categoria masculina. El subcampionat femení ha estat pel Club Muntanyenc St Cugat i la tercera plaça per l’ISS-L’Hospitalet tant en nois com en noies.| Cal destacar que s’han millorat vuit rècords dels campionats a càrrec de L’Arnau Rovira (Av Manresa) als 300 m amb 37”79, Nahuel Agustín (JAS) que igualà el de perxa amb 3,90 m, Giorgio Bernardi (ISS-L’H) en pes amb 12,97 m, l’equip maculí de 4X200 m de l’Av Manresa amb 1’39”07, Ona Rosell (AAC) als 60 m amb 7”89, Lluïsa Mitjà (Girona CB-CAP) als 300 m amb 3’06”81, Nora Taher (CM St Cugat) en triple salt amb 11,19 m i l’equip femení de 4X200 m de l’AA Catalunya amb 1’47”54.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.