CNAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
403

El FC Barcelona masculí i l’AA catalunya femení, Campions
El passat dissabte 26 de gener es va realitzar el Campionat de Catalunya cadet de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. Els campions han estat el FC Barcelona en la categoria masculina, i l’Agrupació Atlètica de Cataluntya en la femenina. Club que també ha aconseguit la segona posició en la categoria masculina. El subcampionat femení ha estat pel Club Muntanyenc St Cugat i la tercera plaça per l’ISS-L’Hospitalet tant en nois com en noies.| Cal destacar que s’han millorat vuit rècords dels campionats a càrrec de L’Arnau Rovira (Av Manresa) als 300 m amb 37”79, Nahuel Agustín (JAS) que igualà el de perxa amb 3,90 m, Giorgio Bernardi (ISS-L’H) en pes amb 12,97 m, l’equip maculí de 4X200 m de l’Av Manresa amb 1’39”07, Ona Rosell (AAC) als 60 m amb 7”89, Lluïsa Mitjà (Girona CB-CAP) als 300 m amb 3’06”81, Nora Taher (CM St Cugat) en triple salt amb 11,19 m i l’equip femení de 4X200 m de l’AA Catalunya amb 1’47”54.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.