CAMPIONAT D´ESPANYA DE TRIATLÓ D´HIVERN

0
311

Aquest passat dissabte la localidad de Reinosa ha acollit el Campionat d´Espanya absolut individual i de clubs , sub-23 , grups d´edats i paratriatló , sotes les distancies de 10 quilòmetres de cursa a peu , 24 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 9.600 metres de ski de fons.Bones actuacions pels triatletes catalans destacan el Sots-Campionat d´Espanya absolut/èlit per la triatleta de Berga , Alba Xandri (Club triatló sant Joan de les Abadesses ) a la categoria masculina absoluta/èlit el primer català Joan Freixa (Cerrr Igualada ) 4º absolut.Didac Marza ( independent ) 4º sub-23 i per equips menció especial pel segon lloc en fèmines del Club Natació Prat-triatló (Bonastre-Bassa-Navio) i per equips masculins el 4º lloc pel Club Esportiu Puigcerdà (Rance-Cucurell-Dalmau).|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.