CAMPIONAT D´ESPANYA DE TRIATLÓ D´HIVERN

0
485

Aquest passat dissabte la localidad de Reinosa ha acollit el Campionat d´Espanya absolut individual i de clubs , sub-23 , grups d´edats i paratriatló , sotes les distancies de 10 quilòmetres de cursa a peu , 24 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 9.600 metres de ski de fons.Bones actuacions pels triatletes catalans destacan el Sots-Campionat d´Espanya absolut/èlit per la triatleta de Berga , Alba Xandri (Club triatló sant Joan de les Abadesses ) a la categoria masculina absoluta/èlit el primer català Joan Freixa (Cerrr Igualada ) 4º absolut.Didac Marza ( independent ) 4º sub-23 i per equips menció especial pel segon lloc en fèmines del Club Natació Prat-triatló (Bonastre-Bassa-Navio) i per equips masculins el 4º lloc pel Club Esportiu Puigcerdà (Rance-Cucurell-Dalmau).|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.