Rècord d’ inscripcions al cros Ciutat de Mataró (campionat de Catalunya): 3.509

0
465

S’ han tancat les inscripcions pel campionat de Catalunya de cros a celebrar diumenge a Mataró amb un nou rècord d’ inscrits a la nostra ciutat amb un total de 3.509, millorant els 3.149 de l’ any passat. Pel que fa als favorits en les proves absolutes, en dones destaca la participació de Gema Barrachina, Judit Plà, Jacqueline Martín, Eva Arias i Miriam Ortiz. En homes, Carles Castillejo, Ayad Lamdassem, Ilias Fifa, José Luis Blanco, Mohamed Benhmbarka, Àngel Mullera, Marc Roig i Adrià Garcia.| També comptarem amb veterans que han estat internacionals absoluts, com ara Juan Ramón Muñoz (únic guanyador local masculí del cros quan militava als Lluïsos, al 2002), Bartolomé Serrano, Marco Antonio Cepeda o Víctor Morente. Les proves amb més inscrits són: infantils femenines 437, alevins femenines 388, infantils masculins 383, alevins masculins 348, benjamins masculins 341, cadets masculins 246, benjamins femenines 235, cadets femenines 190 i sènior masculí 188. Les que menys: promesa femení 15, júnior femení 37, promesa masculí 53, prebenjamí femení 80, juvenil femení 85, sènior femení 87, júnior masculí 99, prebenjamí masculí 146 i juvenil masculí 151.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.