CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
383

El proper dissabte 26 de gener es disputarà la novena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta competició per equips, destinada als atletes nascuts els anys 98 i 99, els clubs presenten a un atleta per prova i un equip de relleus. L’autonòmic es disputarà en jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. | L’ AA Catalunya , en nois, i l’ ISS-L’Hospitalet , en noies, són els actuals campions, ja que es va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.