LAURA REDONDO IGUALA EL RECORD D’ESPANYA DE MARTELL AMB 69,59 M

0
629

Laura Redondo (FCB) ha igualat el Rècord d’Espanya de llançament de martell amb una marca de 69,59 metres durant la celebració de la segona jornada del Critèrium de Llançaments d’Hivern que s’ha celebrat aquest diumenge 20 de gener a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.| La llançadora barcelonina va realitzat aquest registre dues vegades en una sèrie de 69,38 m, 66,69 m, 69,59 m, nul, 69,59 m i nul. Aquest registre iguala el rècord que té la tarragonina Berta Castells des de la temporada passada i representa mínima B pel proper Campionat del Món que se celebrarà a Moscou el proper mes d’agost. També cal destacar l’actuació de l’atleta de categoria juvenil, Miguel Alberto Blanco (FCB) que ha llançat 67,36 metres en llançament de martell amb l’artefacte de 6 kg, corresponent a la categoria júnior, aconseguint mínima de participació pel Campionat d’Europa Júnior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.