L’atleta olímpic Jesús Ángel García Bragado apadrina els ‘Runners El Vendrell’

0
475

Dissabte 19 de gener el club es va presentar en societat als Cellers Avgvstvs davant de més d’un centenar de persones. Ja fa uns mesos que els Runners El Vendrell treballen per a formarlitzar el club de corredors de la capital de la comarca. Tanta feina han fet que, tot i ser un runners, no han hagut de córrer a l’últim moment. Això els va permetre planificar una presentació a l’altura dels reptes que té el club. Un lloc espectacular com és la sala Entrevins dels Cellers Avgvstvs Forum, un públic nombrós ja que s’hi van atansar més d’un centenar de persones i un padrí de luxe: l’atleta sis vegades olímpic Jesús Ángel García Bragado. | Durant l’acte d’adrinament Garcia Bragado es va mostrar content de poder ser el padrí dels Runners El Vendrell i va aprofitar el seu torn de paraula per donar un consell a tots els que surten a córrer: “La clau de l’èxit és la constància”, va dir. Alhora, va aprofitar per lloar les infraestructures esportives de la vila: “heu d’aprofitar les instal·lacions perquè els nens del Vendrell i de la comarca puguin practicar aquest esport que a mi m’ha donat tant”. En aquest sentit es va expressar el president de Runners El Vendrell, Pablo Sanchís que en el seu discurs va remarcar que el club havia “recuperat l’escola d’atletisme del Vendrell” amb l’ajuda del Patronat Municipal d’Esports i que aquesta escola “ja compta amb mig centenar de nens i nenes”. Sanchís també va destacar que el club neix amb 66 socis i que ja ha col·laborat en l’organització de les curses de la Festa Major, a la Mitja Marató i a la San Silvestre. Dels plans de futur del club en va parlar el secretari, Sergi Calatayud que va destacar la intenció dels Runners El Vendrell de “recuperar els camins del Vendrell per fer noves rutes”. També va mostrar la intenció del club de crear una cursa pròpia i de potenciar la secció femenina. Pel que fa als socis, Calatayud espera que amb l’empenta de la presentació el club arribi al centenar de socis durant aquest 2013. L’acte tenia una sorpresa final: la presentació de la nova equipació del club. Aquestes mantenen el color groc de fons de les primeres samarretes que es van fer i incorporen els colors blau i verd del Vendrell. D’aquesta manera es busca tenir una equipació més colorista i que permeti reconèixer als Runners El Vendrell que participin a les curses. Al final tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu i de temps suficient per xerrar i fer-se fotos amb el padrí del club. La presentació de Runners El Vendrell va tenir un efecte de motivació extra entre els associats que l’endemà diumenge tenien cursa. Així Maria Eugénia González va pujar al podi a la cursa de 10km de Tarragona amb una marca de 44:15 assolint així un nou rècord del club. També a Tarragona, però en aquest cas a la Marató, Carles Pérez Graño també assolia el record social amb una marca de 2:57:16.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.