Cursa del Barri de Sant Antoni

0
300

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA
Driss Lakhouaja i Raquel Parrado, Campions
El passat diumenge 20 de gener es va celebrar la desena edició del Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta , en el marc del 35a Cursa de 10 km del Barri de Sant Antoni, al circuit urbà d’aquest barri tant emblemàtic de l’eixample barcelonès. Raquel Parrado (CA St Boi) ha revalidat el títol autonòmic de la categoria femenina amb un temps de 36’45”, i Driss Lakhouaja (AAC) ha aconseguit el de la masculina amb una marca de 30’09”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.