CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A

0
379

El FC Barcelona, Campió en homes i dones
El passat diumenge 20 es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol tant a la categoria masculina com a la femenina. El subcampionat ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya també ambdues categories. La tercera posició ha estat per la Joventut Atlètica de Sabadell en homes i l’ISS-L’Hospitalet en dones.| Cal destacar el Rècord de Catalunya aconseguit per l’equip de relleus del FC Barcelona a la prova dels 4X200 metres amb un temps de 1’27”78 i un equip format per D. Diaz, P. Fradera, U. Erete i R. Pros. També s’han millorat quatre rècords dels campionats a càrrec de Francisco Roldan (FCB) als 800 m amb 1’49”68, Clàudia Garcia (FCB) amb 1,82 m en alçada, Dèbora Calveras (FCB) en triple salt i Albert Vélez (FCB) que iguala el de salt amb perxa 5.20 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.