34è Cros Ciutat de Vic

0
454

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
La JA Sabadell masculí i l’AA Catalunya femení, Campions
Aquest diumenge 20 de gener s’ha celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt en el marc del 34è Cros Ciutat de Vic al circuit dels voltants de la pista Josep Ma. Pallàs de Vic, coincidint amb el “Trofeu Pere Casacuberta”. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha revalidat el títol de la categoria femenina i la Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit la victòria en la masculina. L’equip local, el CA Vic ha aconseguit la segona posició ambdues categories i la tercera plaça ha estat per a l’ Avinent Manresa en dones i l’ AA Palamós en homes.| Les victòries absolutes individuals del Cros Ciutat de Vic han estat per la Míriam Ortiz (AAC) en dones i Adel Mechal (AAP) en homes. Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.