34è Cros Ciutat de Vic

0
343

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
La JA Sabadell masculí i l’AA Catalunya femení, Campions
Aquest diumenge 20 de gener s’ha celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt en el marc del 34è Cros Ciutat de Vic al circuit dels voltants de la pista Josep Ma. Pallàs de Vic, coincidint amb el “Trofeu Pere Casacuberta”. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha revalidat el títol de la categoria femenina i la Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit la victòria en la masculina. L’equip local, el CA Vic ha aconseguit la segona posició ambdues categories i la tercera plaça ha estat per a l’ Avinent Manresa en dones i l’ AA Palamós en homes.| Les victòries absolutes individuals del Cros Ciutat de Vic han estat per la Míriam Ortiz (AAC) en dones i Adel Mechal (AAP) en homes. Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.