Mitja de Terrassa 2013

0
448

Tot a punt pel tret de sortida
L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa presenta oficialment la catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la vuitena edició de la cursa Santi Centelles, que es celebrarà a Terrassa el diumenge 27 de gener de 2013.
A pocs dies de la celebració d’una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles, el Centre Cultural Terrassa ha estat l’escenari de la presentació oficial d’aquesta nova edició on, com ja és habitual, s’ha donat a conèixer les característiques i novetats principals de la prova.| Durant l’acte de presentació es va recordar el circuit de la cursa, que te la seva sortida i arribada a la plaça de l’Apotecari. Les dues proves que es disputaran començaran a partir de les 10 hores del diumenge 27 de gener, amb sortida independent cadascuna d’elles, la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles (5 km.). La Mitja Marató de Terrassa complirà el proper dia 27 de gener la seva catorzena edició. Ho farà consolidada com una de les proves més rellevants del calendari nacional, combinant atletisme de primer nivell amb la part més popular d’aquest esport. Les previsions de participació, en aquest moments, superen la participació de la darrera edició, 3.600 atletes, i s’espera arribar al voltant dels 4.000 inscrits. Entre les novetats que ha presentat aquesta edició la Mitja, i dins del caure social de l’entitat organitzadora, destaca, per l’actual situació econòmica que s’està vivint, la inscripció per les persones en situació d’atur, aplicant-se un 50% de descompte per aquest col·lectiu. Dins de la mateixa línia també s’ha promogut la recollida d’aliments el dia abans, a l’Hotel Don Cándido i el mateix dia de la cursa en el punt de sortida. Un altre factor important que destaca de la Mitja Marató és l’atenció al corredor. Al igual que en edicions anteriors, es manté la col·laboració amb Renfe Rodalies per el desplaçament d’atletes forans de Terrassa. També, molt important, l’assegurança que tenen tots els participants sobre qualsevol risc o lesió a càrrec de la Companyia d’Assegurances Catalana Occidente, que també és la responsable de la pòlissa de responsabilitat civil de l’organització. La ja tradicional botifarrada i l’atenció a l’atleta abans, durant i després de la cursa son trets que destaquen a la Mitja Marató de Terrassa de forma molt positiva. També hi haurà habilitat, gràcies a Hand Bike, un parking per bicicletes per tots aquells que participin o vulguin desplaçar-se amb bicicleta a la cursa. El moment més emotiu d’aquesta presentació, sens dubte, va ser el moment de l’entrega del Premi Noel Otero, persona molt vinculada en els inicis de la Mitja Marató i que ens va deixar a causa d’una malaltia, que en aquesta edició va recaure sobre Creu Roja de Terrassa, reconeixent d’aquesta forma el seu suport a aquesta prova. La celebració de la Mitja Marató Terrassa i la cursa Santi Centelles, significarà l’inici de la desena edició del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat conjuntament per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa, durant la presentació es va fer entrega dels trofeus als guanyadors de la novena edició, en categoria masculina absoluta, Ruben Cid, i en fèmines, Carme Ballesteros. Els parlaments d’aquesta presentació van ser a càrrec del Sr. Josep Salom, diputat d’esports, Josep Mª Ententes, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, en representació dels patrocinadors de la cursa el Sr. Carles Romeu, Toyota, el senyor David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i el Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. La cloenda final va ser a càrrec de la Companyia de dansa In Creciendo-

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.