COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA

0
312

El FC Barcelona, Campió en dones i Subcampió en homes
Aquest dissabte 19 de gener s’ha celebrat la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer”- Campionat d’Espanya de Clubs Júnior en Pista Coberta, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol de la categoria femenina i la segona posició de la masculina.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit una meritòria quarta posició tant a la categoria masculina com a la femenina i la Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat sisè en homes i vuitè en dones.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.